knowing me knowing you work styles

Isbrytare och energigivare

Publicerad den 14 jan. 2019 av Mark Davenport

Ska du sammanföra människor från olika arbetsplatser? Hålla en jäktig konferens med många företag inblandade? När människor träffas kan det vara svårt att uppmuntra allmän samvaro eller starta möjligheter till nätverkande särskilt om det handlar om människor som inte arbetar tätt tillsammans eller är främlingar. Isbrytare ger människor en mjukare möjlighet att lära känna varandra utan att de blir utpekade eller tvingas stå framför en grupp. Dessutom är användningen av en energigivande lek halvvägs igenom en lång pågående konferens ett utmärkt sätt att ge deltagarna ny energi och pigga upp dem efter att de har varit på samma ställe under en längre tid.

Bryt de pinsamma inledningarna och mellanmänskliga hindren med vår fantastiska Team Building- isbrytare energigivande lek. Det är den perfekta ursäkten att få deltagarna att mingla samtidigt som det blir ett trevligt avbrott eller inledning till ditt företagsevenemang.

networking

Vad är Icebreakers och Energisers?

Det bästa sättet att sammanfatta Icebreakers och Energisers är att det är en kort, spelinspirerad nätverksövning som uppmuntrat individer att prata med varandra eller lära sig lite om varandras personliga styrkor eller svagheter. Face to Face till exempel är en direktkommunikation- Icebreaker där lagkamrater lär sig mer om varandras gemensamma intressen, skapar starka mellanmänskliga band och lär känna varandra i ett mer avslappnat klimat.

I vår Mexican Railway Energiser- sammankomst ställs lag mot varandra där det gäller att vara först med att bygga och arbeta en järnväg. Det är en mer fysisk aktivitet, ansikte mot ansikte och lämnar mindre tid år nätverkande för att istället fokusera på lagarbete och förbättrad gruppdynamik.

energisers and icebreakers

Varför ska du använda Icebreakers och Energisers?

Även de mest socialt utåtriktade kräver en knuff för att komma igång vid en konferens eller ett affärsmöte särskilt runt människor de är obekanta med eller en större skara deltagare. Detta är självklart eftersom de flesta människor behöver en ursäkt för att komma ur sina skal och börja prata och umgås med dem runt omkring sig. När deltagarna väl kommer igång är det mycket lättare att umgås vilket genast lättar upp stämningen- men att få igång dem, kan vara svårt.

Team Building Icebreakers är utmärkt för att få människor att lämna sin bekvämlighetszon på roliga, motiverande sätt och ger deltagarna en ursäkt att prata och lära känna de människor som de blivit sammanförda med. En bra Icebreaker- övning kan på kort tid göra stämningen avslappnad och göra så att deltagarna känner sig bekväma med både sig själva och andra.

Energisers, är som namnet antyder just det. Utformad för att ge ny energi till människor som suttit länge i ett möte, på konferens eller prata med och pigga upp en grupp som känner sig uttröttade eller har lyssnat för länge. Det är ett bra sätt att rensa sinnet hos deltagarna och hjälpa dem att känna sig redo för eftermiddagen eller andra halvan av mötet/ konferensen.

Både Icebreaker och Energiser- aktiviteter kan vara ett fantastiskt sätt för att få deltagarna motiverade och inspirerade att tänka utanför ramarna, bolla idéer med sina lagkamrater och utforska möjligheter till tankar som de inte kunna komma med på egen hand. Perfekt före en brainstorming eller innan laget diskuterar sina tankar.

ice breakers

Varför ska du anlita Catalyst Team Building till dina Icebreakers och Energisers?

Som evenemangsledare, oavsett om du har 20 eller 2000 deltagare, kan organisationen runt ett Team Building- evenemang vara mycket att hantera. Detta är särskilt tydligt när det finns andra, mer angelägna saker att ordna, såsom mat, dryck och bekvämlighet för deltagarna. Aktiviteter som Icebreaker och Energiser hamnar ofta vid sidan om.

När du anlitar Catalyst Team Building för att hantera dina mötesaktiviteter och evenemang kommer du att ha fullt utbildad och kunnig TeamBuilding- personal på plats för att diskutera dina behov och krav. Våra Team- ledare kommer att lotsa dina deltagare genom hela upplevelsen vilket ger dig mer tid att hantera de små detaljerna och ta fem minuter för dig själv.

Vårt vänliga Team går utöver det vanliga för att leverera roliga, motiverande Icebreakers och Energisers som inte bara gynnar de som deltar utan även ger dem minnen som de kommer att prata om under konferenser framöver.

Titta gärna på vårt urval av Icebrakers och energisers.

Hör av dig idag om en aktivitet som är ett komplement till ditt huvudevenemang.

Be on en offert


Mark Davenport

Affärsutvecklingschef

Ansvarig för att identifiera nya möjliga partners och underlätta för Catalyst Global Network att förvärva dessa.

Alla artiklar

Rekomenderad Läsning