Break Out Bingo

Online-aggregat i snabbt tempo för att ansluta distansarbetare

20 minuter - 1 timme
Inomhus
Samverkande
10 - Obegränsade

Om

Efter att ha laddat ner våra instruktionsapp är deltagarna redo att delta i spelet via en videokonferensplattform. En fantastisk ledare möter spelarna och delar upp dem i mindre grupper och påbörjar spel ett, där de var och en ställer en fråga de kan hitta på sina virtuella Bingobrickor. Dessa "pop-up" frågor tar reda på rolig fakta, karriärdrömmar eller spännande personliga utmärkelser, t.ex. har någon varit på tv?

Namn(svar) anges i den interaktiva appen. Alla spelare kan få poäng från alla frågor som upprätthåller en konkurrenskraftig, men ändå inkluderande atmosfär. Efter bara tre minuter byter alla grupper, och processen startar igen. Efter den andra omgången, kommer alla tillbaka tillsammans för att få utlopp för sin energi och de kommer att vara ivriga att dela sina senaste upptäckter. Ytterligare rundor ser hur alla ansluta igen, i olika grupper och på god väg att ropa BINGO!

Inlärningsresultat

Början av online-möten kan ofta vara besvärliga, särskilt när inte alla deltagare är bekanta med varandra. Ett välkommande aggregat med stöd av en erfaren ledare kan hjälpa din publik att känna sig tillfreds och mer öppen för att uttrycka sig framöver. Breakout Bingo är en rolig team building aktivitet som ansluter grupper från get-början. Relationer är nödvändiga i alla organisationer, och en produktiv, högt ansluten arbetskraft är en otrolig tillgång för alla organisationer. Breakout Bingo uppmuntrar människor att lära känna varandra på ett personligt plan även när de arbetar från olika platser. Att hitta en gemensam grund, förbättra kommunikationsförmågan och utforska olika sätt att ha roligt "digitalt" är viktigt för att motivera avlägsna team

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us