Catalyst Teambuilding Nätverk

Catalyst Teambuilding Network bildar den största gruppen av teambyggande leverantörer i världen med representanter i över 50 länder. Vi delar en gemensam tro på kraften av teambyggande aktiviteter som en integrerad del i att förbättra företagskulturen och öka din vinst. Vårt nätverk inkluderar 45 av världens bästa teambyggande företag som samarbetar dagligen. Vi delar idéer, resurser, bästa praxis och affärsmöjligheter för att skapa mycket relevanta, socialt ansvarstagande, värdefulla teambyggande upplevelser för våra kunder.

Med så många passionerade, kunniga teambuilding-experter inom nätverket som har lokal och kulturell kunskap om orten, vet vi att vi kan skräddarsy de allra bästa teambyggande aktiviteterna för dig. Klicka på en region för att hitta ett representativt nätverk i ditt land eller kontakta Catalyst Globals huvudkontor så pekar vi dig i rätt riktning.

catalyst asia zone
Catalyst Asien zonen

Enade genom syftet att skapa förändring för individer och organisationer över hela Asien och Stillahavsområdet med Catalyst utbildning och teamutvecklingsprogram.

Läs mer
EUro zone
Catalyst Euro-zonen

Europas bästa teambuilding och evenemangledningsföretag samarbetar tillsammans för att erbjuda kontinuerligt enastående resultat för organisationer i hela Europa.

Läs mer
americas-zone
Catalyst Amerikas zonen

Samarbeta och utbyt bästa praxis för att säkerställa att Catalysts teambyggande produkter inför förändring i Amerikanska organisationer.

Läs mer
africa middle east
Catalyst Afrika och Mellanöstern

Arbetar tillsammans för att leverera Catalyst teambuilding produkter till kunder över hela Afrika och Mellanöstern.

Läs mer