Ge tillbaka med B1G1 välgörenhetsinitiativ

Catalysts livstidspartnerskap med det globala välgörenhetsinitiativet Buy1GIVE1 tillåter oss att göra en verklig skillnad för människor och samhällen i nöd. För varje deltagare som tar del av ett Catalyst teambyggande program ger vi till den ideella organisation, B1G1.

Om B1G1 main content block

Catalyst Global har infört stora förändringar genom team building. Vår påverkan räcker längre än ord och längre än vad du kan ha förväntat dig! Varje gång någon i världen deltar i ett Catalyst program genom en av dess nätverkspartners skänker Catalyst Global till ett av B1G1 valda högpåverkande projekt, men det stannar inte där! Nätverkspartners som är medlemmar i B1G1 skänker också varje gång de kör ett program vilket förenar givandet.

B1G1 - En unik välgörenhetsmodell

Vi rekommenderar verkligen att du kollar in B1G1. Till skillnad från andra välgörenhetsmodeler hjälper B1G1 små- och mediumstora företag att uppnå flera sociala effekter genom att förankra välgörenhet i sin dagliga verksamhet för att skapa unika Giving Stories. Varje affärstransaktion (och som resultat, din dagliga aktivitet) kan påverka liv från så lite som bara en krona.

En positiv spiral

För oss på Catalyst, avslutar det den "positiva spiralen": bra speldesign, positiv inverkan på alla deltagare och deras företag, åstadkomma stordåd; tillsammans med dig.

Our Giving Impacts