Om Catalyst Global

Om Catalyst

Catalyst Global är upphovsmännen till företags-teambuilding. Catalyst är den världsledande designern av företagsspel med en portfölj av 140 beprövade program. Under 2017 utförde Catalyst Group 3140 teambyggande aktiviteter globalt med över en kvarts miljon deltagare! Hur har vi uppnått sådan framgång?

Vår forskning visar att företag över hela världen försöker hitta sätt att uppmuntra medarbetarnas engagemang och motivation. De är medvetna om att personalen behöver anamma välbefinnande strategier och ha en daglig "time out" för att praktisera mindfulness and avslappning. För att de ska bli framgångsrika måste de koncentrera sig på att utveckla lagarbetesegenskaper som kommunikation, samarbete och kreativt tänkande.

Innovativ produktutveckling

På Catalyst Global skapar vi innovativa, kreativa, teambyggande produkter genom omfattande forskning och utveckling. Vi är väldigt intresserade av aktuella trender i motiverande psykologi och ägnar särskild uppmärksamhet åt beprövade tekniker för att skapa verklig förändring i företag och tillämpa denna vetenskap till vår spelutveckling. Vi utforskar ständigt hur vi kan utnyttja teknik i skapandet av våra produkter. Med en kontinuerligt växande produktportfölj och med stöd från några av de längsta stående, beprövade teambyggande produkterna är vi är stolta över vårt omfattande utbud av kunder som regelbundet vänder sig till Catalyst för att öka teamdynamiken inom sina verksamheter.

Enorm erfarenhet, fälttester och modifiering

Catalyst Global drar enorma fördelar från samarbetet med Catalyst Team Building Network . Våra teambyggande program är dynamiska. Vi välkomnar och uppmuntrar feedback från våra partners rörande nya sätt att sälja och leverera våra program och hur vi kan anpassa dem för att passa med kulturella och andra regionalt relevanta aspekter. Så när du bokar ett Catalyst teambyggande program, oavsett var i världen vet du att du köper en originalprodukt som innehåller intrikata detaljer och dessa hittar du inte i lågpris-imitationer.

Konsistent höga krav på produkter och leverans, globalt.

Catalyst Global värdesätter vi verkligen kvaliteten på våra produkter, det professionella sättet de säljs och levereras på för att möta de unika behoven hos varje kund. Catalyst Global håller omfattande, pågående utbildningar för sina nätverkspartners, för att säkerställa att kvaliteten av försäljning och leverans av Catalyst teambyggande program bibehålls. Catalyst Team Building Network partners delar kunskap och bästa praxis dagligen på ett internt forum och träffas årligen på regionala och globala konferenser för att också träffas ansikte mot ansikte.

Global Produktleverans

Catalyst Team Building Network är nu den största i världen med representanter i över 90 olika länder globalt och detta innebär att Catalyst har kunskap och expertis i din region. Så oavsett om du behöver en serie av evenemang i flera olika regioner eller ett enstaka evenemang var som helst i världen, kan Catalyst teambuilding leverera. Catalyst förstår behoven av multinationella organisationer, levererar konsekventa program över hela världen och med globala distributionskontor, utrustning och personal, kan Catalyst försäkra att produkterna levereras till ett konkurrenskraftigt pris utan att påverka den höga standarden.

Catalyst Team Building – Katalysatorn för hållbar organisationsförändring, universallt.