Catalyst Sweden team building

Om Catalyst Teambuilding Sverige

Catalyst teambuilding Sverige är en del av det globala, Catalyst Team Building Network. Lokal kunskap, prisbelönt global erfarenhet. Kontakta oss för en gratis konsultation.

Om oss

Catalyst Teambuilding drivs i Sverige under en exklusiv licens från Seikkailu, Sveriges främsta teambuilding företag. Seikkailu som betyder ”The Adventure” på engelska, är föregångare i extraordinära inkluderande evenemang, teambuilding och äventyrsaktiviteter i Sverige.

Seikkailu är pionjärer inom förbättringsprogram och använder sina egna online-verktyg för att leverera engagerande och givande incitamentsprogram till dess företagskundkrets. Seikkailu teamet specialiserar sig också på unika reseprogram för företagsgrupper runt om i världen vilka har belönats med den första (och fortfarande ända) Crystal Award i norra Europa från Society of Incentive & Travel Executives för att de levererar världens bästa incitamentresor.

Vi på Seikkailu skiljer oss från våra konkurrenter eftersom vi alltid är på jakt efter nya koncept och idéer för att möta våra kunders behov. Och detta är anledningen till att vi tog os an den exklusiva licensen för Catalyst teambuilding produkter i Sverige.

Varför Catalyst?

Catalyst Global är allmänt erkända som världsledande inom innovativ teambuilding. Catalysts teambyggande aktiviteter är prisbelönta. De leder vägen gällande branschstandarden för innovation, designkvalitet och leverans, såväl som relevans i den aktuella affärsmiljön.

Vår Portfölj

Vi är kända för vår imponerande portfölj av teambyggande aktiviteter och vår förmåga att anpassa händelser efter varje situation, mål eller grupper överallt, och fullföljer den med fokuserad uppmärksamhet på organisatoriska detaljer inom tidsramen och inom budget.

Höga Leveranskrav

Vi erbjuder en riskfri upplevelse för våra kunder. Tack vare vår fokus på detaljerna, hög leveransnivåer och vår långa erfarenhet. Utöver detta, som en del av Catalyst Group, har vi tillgång till en portfölj full av globalt beprövade teambyggande aktiviteter och företagsutbildningsspel som vi levererar och upprätthåller i enlighet med Catalysts globala kvalitetskrav.

Våra fallstudier och rekommendationer erbjuder verkliga bevis på våra värderingar och demonstrerar de fördelar som teambyggande evenemang och upplevelsebaserade inlärningsprogram kan erbjuda. Vi erbjuder samma service till våra långtids, multinationella kunder som vi gör för små företag och nya kunder..

Vår relation med dig

Vi älskar at interagera med vår publik och inspirera våra deltagare att uppnå och skapa förändring i din organisation. Vi har förtroende i att våra teambyggande upplevelser kan uppnå dina mål under ditt valda evenemang, att det erbjuder varaktiga resultat och att de är underhållande och engagerande! Tillsammans kan vi skräddarsy rätt lösning för just din grupp. Hör av dig.