Bookworx

Designa, bygg och dekorera en bokhylla som sedan ges till barn i nöd

2 - 4 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
6 - Obegränsade

Om

BookWorx är en kreativ teambyggande aktivitet där lagen bygger, inreder och dekorera bokhyllor. Efter team brainstorming tilldelas roller och lagen börjar att designa, skapa och bygga en bokhylla.

Halva teamet är ansvarigt för att designa en konstfull temamålning som bildar bakgrunden i bokhyllan. Den andra hälften förvandlar hyllorna till konstverk genom att besöka en decoupage verkstad och sedan tillämpa denna teknik. När de är klara gör varje team en kort presentation och förklarar innebörden av deras konstverk innan de donera dem till en lokal välgörenhetsorganisation som stödjer barn i nöd.

Inlärningsresultat

BookWorx skapar medvetenhet gällande vikten av resurser i utbildning. Hur vi alla kan göra enkla men kraftfulla saker för att hjälpa andra. Genom kraften av kollektiv välgörenhet och kreativitet känner deltagarna sig upplyfta och engagerade.

Företagets sociala ansvarstagande

Lagen kan också samla in böcker för att fylla bokhyllorna med när de skänker bort dem och de kan fortsätta att hålla dem uppdaterade i framtiden Detta skapar varaktiga resultat och anknytningar.

Related Testimonial

Vi valde denna verksamhet att få vår personal att fokusera på glädjen som kommer från välgörenhet. Eftersom det var en taktil aktivitet uppskattade alla att ha något utöver det vanliga att göra. Alla var verkligen glada att deras ansträngningar gick mot ett välgörenhetsmål.

NALCO

Contact Us