Flat Out Sleigh Ride

Teamen konstruerar och dekorerar jultomtens släde och tävlar sedan med den.

1 - 2 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig
20 - Obegränsade

Om

Packa upp en ny strategi för din julfest med en festlig grupputmaning som kombinerar kreativitet och kommunikation. I Flat Out: Sleigh Ride bygger teamen sina egna tomteslädar på med tidsbegränsning. De arbetar från medföljande planer och förvandlar ”flat-pack” kit med material till det ultimata julfordonet. När konstruktionen är klar, pryder teamen sina slädar med juldekorationer.

Utmaningen avslutasmed ett lopp där lagen klär ut sig som tomten och hans nissar och tillsammans guidar sin släde över mållinjen. Denna utmaning testar hur snabb du kan vara, både i loppet och när det gäller att byta kostym..

Inlärningsresultat

Flat Out Sleigh Ride utforskar kommunikationsegenskaper, samverkan och kreativitet medan teamen bygger den ultimata släden åt jultomten. Med en god förståelse av slutmålet och genom att bilda undergrupper och arbetar parallellt med varandra kan detta komplexa projekt brytas ned så att teamet kan arbeta effektivt och slutföra projektet. Ett fantastiskt sätt att förena personalen under jul eller nyårsfesten

Request a Quote