Food Truck Challenge

Från tanke till handling!

2 - 3 timmar
Utomhus
Konkurrenskraftig
16 - Obegränsade

Om

Varje lag får reda på huvudingrediens, plats, typ av gäster, tid för genomförandet för deras Food Truck. Med den informationen förväntas de beakta alla aspekter av verksamheten inklusive varumärket, signaturrätten, smårätter, matpresentation, och prissättning. Tidsplanering, inledning, lagstrategi, utformning och fördelning av ansvarsområden. Sedan kan de agera och skapa sin egen verkliga Food Truck. Tiden är ute! Lagen presenterar sin signaturrätt för köksmästaren. Under tiden bedömer en domarpanel vilket matbilsföretag som är bäst.

Inlärningsresultat

Food Truck är en samarbetsövning som hjälper anställda att lära och förbättra förmågan att samarbeta i lag genom effektiv kommunikation och tidsplanering. Mängden och variationen av uppgifter som måste genomföras uppmuntrar deltagarna att förstå vikten av planering och organisering. Den hjälper individer att erkänna sina styrkor och ta ansvar för uppgifter som de tilldelas i vetskap om vikten av deras roll i uppdraget.

Related Testimonial

Food Truck erbjöd våra medarbetar positiva lärdomar för att visa sin latenta talanger och ännu viktigare ansluta och samarbeta med olika gruppmedlemmar. Jag rekommenderar denna aktivitet för andra team inom HSBC / HPDI.

Balasubramanian RAJAMANI - Credit Manager
HSBC

Contact Us