team building christmas ideas

Teambuilding Jul idéer

Published on 28 nov. 2016 by Mark Davenport

Wow, är det den tiden på året igen? Om du letar efter teambuilding- idéer till fester för att få lite mer mål och mening med tillställningen vid slutet av året så ta en titt på denna teambuilding- aktivitet som är rolig och underhållande med den extra fördelen att den uppmuntrar till nätverkande, välmående och engagemang.

Flat Out Sleigh Ride

Letar du efter en intelligent, innovativ, helt interaktiv teambuilding- upplevelse till det här årets julfest? Flat Out Sleigh Ride är ett roligt förpackat festalternativ för att verkligen plocka fram det bästa i ditt lag. Varje lag arbetar tillsammans och förvandlar en ”flat pack” kartongbyggsats till en perfekt konstruerad släde som dras av mänskliga renar. Efter att ha installerat din egen jultomte avslutas denna högenergiska tävling med en man- mot- mankapplöpning där lagen strävar efter fördelar till den avgörande kostymbytartävlingen. Catalyst har många andra kreativa lösningar som lämpar sig perfekt på julfester och andra festliga temaevenemang.


Essence of Excellence

Lägg till en känsla av klass med Essence of Excellence, en unisexaktivitet som utforskar luktsinnet och guidar lagen genom att skapa sina egna dofter som de sedan kan ta med hem.

Essence of Excellence

Boomtime

Boosta eftermiddag- energin medBoomtime, en uppslukande, färgsprakande ”häng med” evenemang med interaktiv skärmgrafik som får alla i rätt stämning med ett leende på läpparna.

Boom TIme for Christmas

Whiskey Wisdom

Ha kul med lite lättsamma skämt och testa dina lags slutledningsförmåga med Whiskey Wisdom, en helt ny informativ isbrytare som utbildar paletten och utmanar konversationen.

Mark Davenport

Affärsutvecklingschef

Ansvarig för att identifiera nya möjliga partners och underlätta för Catalyst Global Network att förvärva dessa.

Alla artiklar

Rekomenderad Läsning