Personalfester

2021 årslutsfester är en prioritet 2021. En tid att fira och tacka dina anställda. Nätverka, ta nya andetag och ha kul tillsammans. I person, hybrid eller distans - vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning som är rätt för dig!

Fester vid årets slut är en prioritet 2021. En tid att erkänna allt dina anställda gör. Nätverka, återuppliva och ha kul tillsammans.

Storhelgsfester är en utmärkt tid för ledningen att fira det som har uppnåtts. Att visa personalen hur mycket de betyder och hur viktiga de är som en del av organisationen. Det är dags att bygga vidare på företagets värderingar och laganda.

Planering är nyckeln till ett framgångsrikt evenemang när slutet av året närmar sig. Skarpsinniga HR-chefer vet värdet av att inkludera en eller två teambuilding-aktiviteter. Teambuilding ger medarbetarnas firande struktur, säkerställer att de fokuserar på mål och är nyckeln till ultimat framgång!

Nätverka!

Personalfester är en tid för anställda att nätverka med varandra och ledningen i en informell miljö. Det är svårt för vissa anställda att enkelt interagera. Detta kan övervinnas med en icebreaker. Vi rekommenderar aktiviteter som är avslappnade, inkluderande och underhålla alla

På nätet? Prova Swipe Face – House Party! I person eller en hybridlösning? Knowing Me Knowing you eller Human Bingo Festive. Dessa aktiviteter är helt anpassningsbara efter ditt innehåll.

Återuppliva!

Helgdagsfester är ett bra sätt att återuppliva anställda. Behöver vi inte det i år? Teambuilding-aktiviteter kan vara en bra källa till underhållning, vilket ger alla ett roligt, gemensamt minne.

Quickfire är ett bra val! Ursprungligen utformad som en högenergisk konferensaktivitet, det har alltid varit vår mest populära kvälls- och middagsaktivitet. Quickfire finns nu också tillgängligt för hybrid- och distans team. Välj de utmaningar som passar er. Prova vår unika Festliga version! Du kan till och med väva in lite seriösare företagsfokuserade frågor!

Vår Go Team-plattform erbjuder en mängd olika festliga alternativ som imponerar på jul-och nyårs- fester. Om ni kommer bege er ut är en populär GPS skattjakt garanterad att lyfta allas humör och skapa en firande atmosfär! För distansarbetare föreslår vi att ditt team klär ut sig och skapar vintermys med

Escape the Blizzard eller hjälp tomten med hans släde i Race Around the World Festive. Om du organiserar en personlig fest i slutet av året kommer ni alla uppleva glädjen av att skapa något tilsammans. Flat Out Sleigh Ride kommer låta ditt team att konstruera och tävla slädar. Ett tema som Big Picture eller varför inte skapa vacker musik som ett lag med Crescendo! Ge till en välgörenhet du väljer medan du deltar i Impact eller en annan CSR aktivitet. Alternativen är obegränsade!

Här är ett urval av Catalysts populäraste företagsspel och teambyggande aktiviteter som fokuserar på detta resultat.
Behöver du hjälp att välja? Letar du efter något annat?

Hör av dig.

Related Articles