Beat the Box Rescue Santa

Rädda tomten och rädda julen!

1 - 1.5 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
10 - Obegränsade

Om

Beat the Box Rescue Santa är en festlig version av den ursprungliga Beat the Box-produkten med festliga temapussel! Lagen har en begränsad tid att knäcka en speciell kod, vilket stoppar nedräkningen. Som med ursprungsversionen Beat the Box är de enda användbara verktygen i rummet varje lags låsta aluminiumlåda. Det första steget är att öppna lådorna. I rutorna kan lagen hitta lådor som innehåller koder och mysterier och som måste lösas. I sista lådan kan deltagarna hitta brev. Om alla bokstäver sätts i rätt ordning visas en fördefinierad slogan och koden kan hittas, stoppa nedräkningen och avsluta spelet.

Inlärningsresultat

Precis som Beat the Box är Rescue Santa en engagerande aktivitet som kräver fullt engagemang från alla deltagare. Med en mängd olika utmaningar krävs olika kompetenser och kreativa lösningar.

Precis som med ursprungsversionen "Beat the Box" i slutändan måste alla lag samarbeta eftersom de måste sätta ihop alla ledtrådar för att få rätt avbrytarkod. Lagarbete är viktigt här. Beat the Box Rescue Santa är ett utmärkt sätt att pigga upp din julfest, ditt möte eller din aktivitet med en rolig och engagerande teambindningsaktivitet.

Contact Us