Animate

teamen skapar en animeringssekvens med stopprörelser

2 - 4 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
10 - 100

Om

Är du bekant med stoprörelse-animation? Det är tekniken av att flytta ett objekt i små rörelser mellan individuellt fotograferade bilder för att sedan skapa illusionen av rörelse, när de individuella ramarna spelas i en kontinuerlig sekvens. Animate är en rolig och kreativ teambyggande aktivitet baserad på denna fantastiska stop motion-teknik.

Teamen utmanas att skapa en unik, digital stopprörelse-animeringssekvens baserad på ett tema. Animate inleds med att teamen skapar var sin storyboard med det slutliga, önskade resultatet för deras stopprörelseanimation. Sedan, i animation studion, samlar teamen föremålen de ska använda för sin animation och spelar in dessa digitalt, medan att de rör dessa med små sekventiella steg. När teamet är klart spelar upp videon och de får chansen att se slutresultatet då deras stopprörelseanimation-historia kommer till liv, med givande och ofta otroligt roliga resultat.

Inlärningsresultat

I Animate har alla en roll. Som alla filmskapare kan bekräfta är kommunikation, planering och samordning väsentliga delar av filmskapandet. Animate stödjer er att väcka affärsmål, produktlanseringar och viktiga meddelanden till liv, på ett roligt och tankeväckande sätt..

Temat för er Animate-aktivitet kan anpassas till ditt team, projekt eller företag. Temat bestämmer ramen men historien/meddelandealternativen begränsas bara av teamens fantasi. Liksom Frank Capra kända ord ”Det finns inga regler i filmskapande. Endast synder. Och dödssynden är slöhet. I Animate har deltagare frihet att driva sitt kreativa tänkande medan de samarbetar och delar med sig av sina innovativa idéer.

Related Testimonial

Ett stort tack till dig och ditt team för att ni gjorde Animate-evenemanget så exceptionellt. Jag tror att kandidaterna åkte hem med ett jättebra intryck av Investec och vår särskiljningsförmåga. Du förstår Investec så väl, och din passion och energi är överväldigande. Vi ser verkligen fram emot att arbeta med dig igen.

Investec Bank

Contact Us