Barkitecture

Teamen konstruerar och dekorerar en hundkoja för välgörenhet

1 - 2 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
30 - Obegränsade

Om

I Barkitecture utrustas teamen med en verktygslåda och byggmaterial. Varje lag måste använda sin tid och sina resurser på ett effektivt sätt för att konstruera och bygga en unik hundkoja. Teamen deltar i en serie av tävlingar där de kan vinna dekorativa extramaterial som tillexempel färg och uteplatser.

När de är klara ska hundkojorna ställas ut. Priser kan delas ut i kategorier som den 'mest kreativa hundkojan' och 'bäst laganda'. Färdigbyggda hundkojor kan sedan ges till den lokala djurräddningsorganisation eller annan förtjänt organisation.

Inlärningsresultat

Teamen måste identifiera var persons kompetens och tillämpa projektledningsmetoder så att design, inredning, planering och byggande slutförs inom den givna tidsramen och detta med de begränsade resurserna. Kreativiteten sätter spurt när deltagarna slutför uppgifter som ligger utanför deras dagliga rutin. Barkitecture erbjuder ett bra sätt att motivera människor och öka engagemanget i gruppen genom en minnesvärd, gemensam välgörenhetserfarenhet.

Företagets sociala ansvarstagande

Hundkojorna som deltagrana tillverkar kan skänkas till organisationer som djurens vänner eller kan auktioneras ut så att intäkterna kan skänkas till en djurorganisation.

Related Testimonial

Den nödvändiga projektledningen säkerställde att alla var inblandade och fokuserade på uppgifterna. Alla använde sina olika färdigheter från träarbete till kreativ dekoration. Det var verkligen jättekul! Alla kände sig positiva att deras ansträngningar bidrog mot en gott dåd.

Metlife

Contact Us