Go Remote

Rolig teambuilding-aktivitet speciellt utformad för distansarbetare

30 minuter - 1.5 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
6 - Obegränsade

Om

Allt det roliga i vår prisbelönta Go Team-app är speciellt utformad för den avlägsna arbetskraften. Varje enskild gruppmedlem bjuds in till aktiviteten via en QR-kod och tydliga instruktioner om hur du laddar ner appen och går med i spelet. Under aktiviteten kommer du att slutföra roliga teamutmaningar, inklusive frågesporter, video- och fotoutmaningar inom en viss tidsram, vissa med enkla hushållsartiklar. Uppgifterna kan anpassas helt. Du kan välja att köra en kort, skarp, rolig aktivitet eller inkludera aktiviteter som kommer att förverkliga mer djupgående läranderesultat.

Teamet är anslutet till det valfria konferensprogrammet eller själva Go Team-appen. Våra experthandledare kommer att vara online för att se till att aktiviteten fortsätter och att de finns tillgängliga, samt guidar gruppen genom en sammanfattning i slutet av verksamheten.

Inlärningsresultat

Kraften i Go Remote är dess flexibilitet. Uppgifterna kan specifikt utformas för att matcha önskade resultat från en snabb energigivare till ett inlärnings och utvecklingsprogram. Du kan också utforma hur teamen arbetar och ansluter. Individer kan arbeta på egen hand och träffas i slutet av aktiviteten för att diskutera sina erfarenheter. De kan arbeta i ett team som samarbetar och skickar meddelanden via appen och tävla mot andra lag medan de håller koll på sina framsteg mot det andra laget, i realtid. Specifika uppgifter kan kräva samarbete med en eller flera andra individer, personer som de aldrig har arbetat med tidigare. Alternativen är obegränsade.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us