Go Explore!

Team utforskar sin valda inomhuslokalisering med Go Team

1 - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
4 - Obegränsade

Om

Oavsett om du vill hålla ett evenemang på ett världsklass museum, på ett hotell eller en annan plats du valt, som en del av en utställning eller konferens, så är Go Team är lösningen! Beväpnad med en surfplatta som är förinstallerad med den prisbelönta Go Team appen, svara teamen på frågor och tar del i utmaningar på din valda plats. Våra offline-kartor kan anpassas till valfri plats och situation.

Perfekt för on-boarding och för att belöna ett team prova vårt Museum Explorer, Venue Discovery, Gallery Explorer eller varför inte prova en av våra inomhus Go Team aktiviteter så som CSI eller Escape Room Challenge bara för att nämna några.


Inlärningsresultat

I Go Team Inomhus engageras deltagarna samtidigt som de har roligt tillsammans och lär sig riktiga affärskunskaper. Ledarskap och delegering är nyckeln till att se till att ett lag arbetar parallellt, i enlighet med dess styrkor. Att förbli lugn under stress, bedöma risk och belöning är grundläggande förmågor för framgång. Använd den för att vitalisera din konferens, motivera & entusiasmera deltagarna, ena gruppen, utforska specifika studieresultat eller ha helt enkelt bara kul tillsammans i denna gemensamma upplevelsen. Appliceringen för Go Team Inomhus är gränslös, och detta inkluderar medarbetarnas engagemang, personalutbildning, produktlanseringar, marknadsföring och kampanjer, eller insamling av feedback.

Request a Quote