Bridging The Divide

Bygga en bro genom kollektivt lagarbete.

1 - 3 timmar
Inomhus och utomhus
Samverkande
24 - Obegränsade

Om

I Bridging the Divide bygger teamen en del av en bro efter kundspecifikationer samtidigt som de måste övervinna begränsade resurser, kommunikationshinder och strikta tidsgränser. Broar är kreativt utformade, designade och dekorerade av varje lag, med priser givna för den mest kreativa konstruktion, bästa märkningen, och den mest effektiva användningen av resurserna.

Den slutliga konstruktionskomponenten under evenemanget innebär att varje lags del installeras som en del av den stora, utökade företagsbron. Den spännande finalen involverar att köra en fjärrstyrd bil över hela längden av den förlängda bron.


Inlärningsresultat

Bridging the Divide är en utmanande och engagerande teambyggande övning där varje lag är både leverantör och kund. Slutmålet är totalt samarbete och då framgång kräver fortlöpande kundrelationer, en förståelse för de dominoeffekter kommunikation kan ha.

Med begränsad tid och resurser, använder teamen smart projektledning för att lyckas. Denna roliga, hands on aktiviteten erbjuder mycket kraftfulla metaforer. Den betonar vikten av tvärfunktionella samarbetet för helhetsmål.

Related Testimonial

Teamen började med att utforma bron med nätverkande för att upptäcka vilka deras leverantörer och kunder var och då de fick händerna på att bygga brokomponenterna. Fantastiska resultat uppnåddes av alla. Det överträffade verkligen våra förväntningar - en komplex och givande teambyggande aktivitet

Unilever

Team Assessment Tool Logo

Verktyg för teamutvärdering

Denna produkt är idealisk för en guidad debrief efter händelsen. För att förbättra inlärningen och göra denna aktivitet ännu mer meningsfull avsluta din upplevelse med vår unika specialbyggda app. En anpassad debrief med Verktyg för teamutvärdering kommer att ge varaktiga resultat och kvantifierbar avkastning, främja teamsammanhållning, individuell personlig tillväxt, kompetensutveckling och därigenom driva prestanda. Få mer informationContact Us