Escape the Blizzard Online

Virtuellt tema överlevnadspel Escape-stil

1 - 1.5 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
8 - Obegränsade

Om

Kom med på en resa till en annan plats och tid med ditt team och använda praktiska färdigheter, lösa vildmark trivia, delta i tema bilder och aktiva utmaningar för att lämna berget. Laget som spelar tillsammans, överlever tillsammans.

Escape the Blizzard Online handling börjar på en företagsreträtt i en varm mysig timmerstuga i fjällen. Plötsligt avbryts reträtten av en inkommande stormvarning. De kommer att snöas in inom bara några timmar, utan ström!

För att överleva måste lagen ge sig ut. Längs vägen konfronteras de av en rad utmaningar i vinter vildmarksöverlevnad inklusive knutknytning, identifiera djurspår, första hjälpen, berg medvetenhet och mycket mer. Utmaningarna leder dem till den sista utmaningen där de måste signalera till deras räddningsplan att landa och förflytta dem till säkerhet.

Inlärningsresultat

Escape the Blizzard Online kommer att bidra till att främja återhämtningsförmåga i ditt team. Det har utformats speciellt för att pusha team till att samarbeta. Varje individ får en del av frågan eller lösningen och endast genom att arbeta tillsammans kan de komma fram till rätt svar. Det uppslukande temat och de engagerande utmaningarna främjar diskussion som ger möjlighet till berättande av tidigare erfarenheter, vilket skapar utrymme för gruppmedlemmarna att lära känna varandra på en ny och genuin nivå. Eftersom utmaningarna är formade efter verkliga livsgrundläggande överlevnadsfärdigheter, slutför deltagare spelet med en ökad kunskap om att överleva i vildmarken.

Related Testimonial

Våra deltagare njöt verkligen. Vi fick mycket bra feedback, och vår chef var mycket nöjd!

DesJardins

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us