Escape the Mob - Online

Interaktivt underhållande escape-spel speciellt utformat för fjärrteam

1 - 1.5 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
4 - Obegränsade

Om

Med hjälp av en online konferens plattform, börjar Escape the Mob med en mystisk video som förklarar för lagen att de är anklagade för att utfört den perfekta stöten. De var på fel plats vid fel tidpunkt. Lagen har en begränsad tid bevisa att de är oskyldiga och fastställa den exakta tiden de var på varje plats under natten då rånet tog plats.

Efter en genomgång med en online-handledare, leder The Go Team appen teamen genom en mängd olika utmaningar de behöver slutföra; en mängd olika bilder, videor, kryptiska frågor och gåtor, som kommer att erbjuda ledtrådar till den ultimata lösningen. Utmaningar kan vara baserade på de senaste Escape Room uppdragen så som chiffer, symbolutbytande alfapussel, söka efter objekt på bilder, i gåtor, mönster identifiering, mystiska ljud och mycket mer! Lagen får poäng för rätt svar. Det vinnande laget är det lag som har flest poäng men jublandet delas då lagen i slutändan måste samarbeta för att bevisa att de är oskyldiga.

Inlärningsresultat

Escape the Mob är en totalt inkluderande och mycket engagerande teambyggande verksamhet. Med begränsad tid, ett konkurrenskraftigt tema och en mängd utmaningar, inklusive foton, video, kryptiska frågor, chiffer, symbolutbytande alfapussel, mönster identifiering, mystiska ljud och teaterföreställningar, måste teamen kombinera sina olika färdigheter och utveckla kreativa lösningar för att lösa mysteriet. Samarbete är kritiskt under de sista ögonblicken för att slutligen knäcka den koden och Escape the Mob!

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us