Final Furlong - Online

Upplev all spänning, intriger och underhållning som finns i hästkapplöpning

30 minuter - 1 timme
Inomhus
Konkurrenskraftig
1 - Obegränsade

Om

Final Furlong är en rolig virtuell upplevelse som för samman teammedlemmar med hjälp av en unik interaktiv mobilapp. Detta gör det möjligt för lag att ansluta från valfri plats och njuta av spänningen från hästkapplöpning. Efter en genomgång via en videokonferensplattform kommer alla att bjudas in att studera bettingguiden och placera insatser via mobilappen. Efteråt startar hästkapplöpningar och direktsänds via videokonferens, så att vi kan uppleva den otroliga och turbulenta spänningen tillsammans.

För att förstärka dynamiken och för att hålla energin flytande kommer vi också att visa upp unikt mode "Down the Hall" och avsluta med en sista tävling för att se till att allas hjärtan pumpar, oavsett var de är!

Inlärningsresultat

Denna aktivitet gör det möjligt för deltagarna att uppleva all spänning, underhållning och spänning med hästkapplöpning utan att lämna den nuvarande arbetsmiljön. Samtidigt kan de återanknyta med sina medarbetare, Final Furlong Remote erbjuder strategi, vänlig konkurrens, kreativ förmåga och enighet. Genom denna extremt roliga teamerfarenhet etablerar och stärker teamen arbetsrelationerna.

Denna roliga aktivitet kan användas för att belöna ett avlägset team för de hårda arbete under veckor, månader eller år. Den har en mycket inkluderande designram som kan förbättra lagarbete och strategiskt tänkande, som riktig hästkapplöpning. Lagen arbetar tillsammans för att generera strategier för att göra de bästa insatserna, långsamt bygga upp vänskaplig konkurrens. Den engagerande virtuella hästkapplöpningsupplevelsen stimulerar teamets motivation och moral, och förbättrar teamsammanhållningen.

Fjärrteam-aktivitet

Remote Team Activity

Fjärrteam-aktivitet

Om ditt team inte kan vara i samma stad eller samma fysiska utrymme prova online versionen av denna aktivitet som utformats speciellt för fjärrteam. Det är ett bra sätt att engagera, motivera och ansluta ett team av människor som arbetar på distans. Med hjälp av online-konferenser kommer våra skickliga kontaktpersoner att finnas där för att vägleda dina deltagare genom hela upplevelsen. Hör av er för att ta reda på hur vi kan anpassa den här upplevelsen för ditt fjärrteam.

Request a Quote