GOALL!!

Lagen agerar som en fotbollsklubb med hjälp av strategi, effektiv kommunikation och kreativitet för att lyckas.

1 - 2 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig
30 - Obegränsade

Om

Världens mest populära sport blir en av de bästa och mest användbara företagsaktiviteter som utmanar ditt team att arbeta tillsammans för att hantera och utveckla sin egen fotbollsklubb. Denna aktiviteten är både kreativ och aktiv. Det finns så många uppgifter att sköta från marknadsföring, sponsring och arena-design till att träna spelarna, övningar och straffsparkar. Sen, med domarna på plats, deltar teamen sedan i att sjunga supportsånger och berättar deras allra bästa fotbollsskämt. Och eftersom hejandet kan vara törstigt arbete, serveras förfriskningar och spelare bjuds in att turnera alla stadium modeller som skapades. Slutligen får lagen poäng och feedback och en vinnare utnämns!Inlärningsresultat

Strategi och sunt ledarskap är avgörande. Lagen måste applicera effektiv kommunikation och kreativt tänkande medan de diskuterar mål och utvecklar en plan. Alla upptäcker de andras styrkor och förmågor. GOALL! kräver en mängd olika färdigheter för att lyckas.

Med så många olika uppgifter, måste rollerna tilldelas noggrant för att få ut det mesta från talang inom lagen. GOALL!! är en inklusive aktivitet som gör det roliga och energin i fotboll tillgängligt för alla.


Related Testimonial

Goal!! var aktivt, kreativt och väldigt roligt. Det utmanade vår personal att använda innovation och aktivt lyssnande för att utveckla strategier tillsammans.

Contact Us