Haunted House

Rym från detta virtuella hus fult av spöklik underhållning

1.5 - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
4 - Obegränsade

Om

Mörkret faller. Stigen vid dina fötter leder in i ett mörkt trä. I fjärran ser du skenet av ett hus. Spöklik hypnotisk musik lyfter från källaren till himlen. När du närmar dig, svänger porten öppen och dörren knarrar och bjuder in dig. Din grupp stiger över tröskeln och dörren slår igen. Du är instängd. Du upptäcker att en i ditt team kan kommunicera med de döda. Detta är ditt teams Ghost Whisperer som är fördömd med tre spöklika uppdrag från spöken och illvilliga andar i varje rum. Ett ljus flimrar. Klockan tickar. Hitta modet att låta dina ögon vandra in i djupet i varje rum och leta efter ledtrådar som kommer att vägleda din Ghost Whisperer att lösa mysterier, släppa in er alla i nästa rum och slutligen att tillsammans rymma från Haunted House tillsammans!

Inlärningsresultat

Haunted House har utformats speciellt för att utveckla en modig attityd inom team. Spelupplägget driver teamen att samarbeta, värdera och fira varje människas idéer, aktivt lyssna och vårda diskussionen. När teamförtroendet stiger lär sig deltagarna att bortse från rädsla för misslyckande, får modet att säga ifrån och kommunicera sina idéer med tydlighet. Genom förtroende, självförtroende och mod upptäcker teamen de framgångar som samarbete och deduktiva resonemang kan introducera.

När spänning och ångest spelar in kan praktiskt och logiskt tänkande glömmas bort. Team som har huvudet på skaft kommer att kunna tänka rationellt under press och använda problemlösningsfärdigheter tillsammans.

De smittsamma och roliga escape room utmaningarna och det engagerande temat erbjuder ett nytt perspektiv för hur ni kan samarbeta som team. Detta är chansen att engagera sig med sina lagkamrater på ett nytt och informellt sätt, vilket ger ett helt nytt perspektiv på hur de beter sig som ett lag.

Genom gamifiering av de kritiska komponenterna i modigt lagarbete, kommer Haunted House bli en minnesvärd delad upplevelse för ditt team att använda långt efter att aktiviteten är över.

Related Testimonial

Haunted House var roligt och vi njöt av det. Sammantaget var det en bra upplevelse av distansaktivitet som denna.

Hilti

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us