ibuild Online

En virtuell kommunikationsträningsaktivitet.

1 - 1.5 timmar
Inomhus
Samverkande
6 - Obegränsade

Om

ibuild Online är en online teambuilding utmaning som spelas via en webbaserad plattform och ett konferensvideosamtal. Målet är att göra en exakt kopia av en modell. Modellen avslöjas i etapper på 6 till 11 minuter. Varje teammedlem väljer mellan 3 roller i varje steg. Tydlig kommunikation mellan teammedlemmar och samarbete mellan team är nyckeln till framgång.

Inlärningsresultat

Simulering med strikta regler som är utformade för att betona huvudprinciperna för att skicka information genom olika företagsnivåer och avdelningar. Förenande upplevelse med starka resultat och symbolik. Genom att byta roller under varje steg kan deltagare uppleva olika positioner och ansvarsområden.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us