Knowing Me Knowing You - Online

En rolig virtuell isbrytare

30 minuter - 1 timme
Inomhus
Samverkande
8 - Obegränsade

Om

Knowing Me Knowing You är en lättsam, distans teambuilding-aktivitet som är utformad för att påskynda nätverks- och relationsbyggandet i ditt team.

Aktiviteten börjar med en uppvärmningsövning för att introducera deltagarna för den första utmaningen; deltagarna får i uppdrag att samla så många affärs- och personliga gemensamma nämnare med de andra spelarna som de kan. Vår unika spelmatris håller energin surrande.

Det är totalt tre omgångar. Mellan varje omgång återvänder deltagarna till huvudrummet för en snabb catch-up-session ledd av värden, som gör att de speciella anslutningarna kan delas med den större gruppen. Deltagarna börjar sedan den andra omgången med en annan grupp deltagare, så att alla kan träffa fler människor från gruppen.

Deltagarna börjar igen för att göra anslutningar som fungerar för gruppen tills slutsignalen blåses. Efter aktiviteten skickar vi dig en uppdelning av likheter som hittats, som kan delas med ditt team för att hjälpa dem att åter ansluta tillbaka på arbetsplatsen.

Inlärningsresultat

Relationer är viktiga, och en mycket ansluten arbetskraft är en värdefull tillgång för alla organisationer. Knowing Me Knowing You hjälper till att bygga en gemensam grund mellan individer, vilket jämnar vägen för att dela information och bästa praxis som oundvikligen kommer att leda till förbättrade resultat.

Med fokus på mångfald och inkludering firar Knowing Me Knowing You skillnader samtidigt som deltagarna uppmärksammas om gemensamma värderingar. Framgångsrika deltagare använder aktivt lyssnande för att upptäcka likheter mellan sig själva och andra. De använder också kortfattad onlinekommunikation för att få ut sitt budskap med tydlighet.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us