Outbreak - Defeat the Virus

Kan ditt team dekryptera koderna för att skapa ett vaccin och rädda världen?

1 - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig
12 - Obegränsade

Om

Lagen tittar på en spännande video. De får höra att för några månader sedan upptäcktes ett syntetisk virus som förstör människors förmåga att kommunicera och samarbeta. Videon spelar upp en historia om en grupp internationella forskare som medan de utvecklar ett vaccin mot viruset, har tragiskt nog smittats. Som resultat är de oförmögna att samarbeta och har krypterat, låst in och dolt sina resultat.

Lagen utmanas att hitta vaccinet och rädda världen! I denna strävan måste de öppna lådorna, dekryptera koderna och ta med rätt DNA-prov till analysatorn. För att öppna den första lådan och börja utmaningen instruerar filmen dem att konsultera laboratoriets hemsida.

De måste arbeta snabbt. I rummet ser de en skärm som visar levande bild av viruset i ett kraftfull mikroskop. Kan de upptäcka vaccinet innan de syntetiska viruset muterar, bryter barriärer av neutrala celler och infektionen sprider sig?

Inlärningsresultat

Outbreak är ett roligt och upplevelsebaserat inlärningsspel som förbättrar lagarbete och förmågan att lösa problem i en rolig och avslappnad miljö. Effektiv kommunikation och aktivt lyssnande är viktiga ingredienser för framgång.

Under spelets gång kommer gruppmedlemmarna att inse att varje persons individuella talanger, styrkor och förmågor är viktig för lageffektiviteten. Lagen lär sig att arbeta effektivt inom en begränsade tidsram och utvecklar sin kollektiva förmåga att lösa problem.

Request a Quote