Peak Performance - Online

Fjärrteam arbetar tillsammans för att styra en expedition hela vägen till toppen på Mount Everest.

2 - 3 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
8 - Obegränsade

Om

Peak Performance online är en fjärrstyrd teambuilding aktivitet där team leder sina guider till toppen av Mount Everest för att sedan återvända säkert till basecamp under en 20 dagar lång expedition. Deltagarna deltar via videokonferenser och arbetar i mindre team. Varje gruppmedlem har en specifik roll samt den relaterade kunskapen som behövs. De bestämmer hur de kommer att förflytta sig varje dag och anger sedan detta i spelsurfplattan. Det finns många variabler att tänka på, inklusive förändrade väderförhållanden och terräng. Teamen måste fatta samarbetsbeslut utifrån faktorer som syrebehov, acklimatisering, tält och liknande. I slutändan är det lag med flest poäng vinnarna.

Inlärningsresultat

Peak Performance är ett känslomässigt fångande erfarenhetsbaserat inlärningsverktyg som har utformats för att förändra människors förståelse för, attityd mot och mjuka färdigheter för att arbeta tillsammans som ett avlägset team. Deltagarna lär sig om att arbeta på distans som ett team med hjälp av ett engagerande tema och relevanta länkar till dess företagsmiljö. Efter aktiviteten använder deltagarna reflekterande observation för att identifiera vad som hände under övningen, vilka beslut de fattade och konsekvenserna av dessa beslut. Deltagarna kan göra effektiva beteendeförändringar genom att förstå och acceptera konsekvenserna av sina val.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us