Peak Performance - Online

Fjärrteam arbetar tillsammans för att styra en expedition hela vägen till toppen på Mount Everest.

2 - 3 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
8 - Obegränsade

Om

Peak Performance online är en fjärrstyrd teambuilding aktivitet där team leder sina guider till toppen av Mount Everest för att sedan återvända säkert till basecamp under en 20 dagar lång expedition. Deltagarna deltar via videokonferenser och arbetar i mindre team. Varje gruppmedlem har en specifik roll samt den relaterade kunskapen som behövs. De bestämmer hur de kommer att förflytta sig varje dag och anger sedan detta i spelsurfplattan. Det finns många variabler att tänka på, inklusive förändrade väderförhållanden och terräng. Teamen måste fatta samarbetsbeslut utifrån faktorer som syrebehov, acklimatisering, tält och liknande. I slutändan är det lag med flest poäng vinnarna.

Inlärningsresultat

Peak Performance är ett känslomässigt fångande erfarenhetsbaserat inlärningsverktyg som har utformats för att förändra människors förståelse för, attityd mot och mjuka färdigheter för att arbeta tillsammans som ett avlägset team. Deltagarna lär sig om att arbeta på distans som ett team med hjälp av ett engagerande tema och relevanta länkar till dess företagsmiljö. Efter aktiviteten använder deltagarna reflekterande observation för att identifiera vad som hände under övningen, vilka beslut de fattade och konsekvenserna av dessa beslut. Deltagarna kan göra effektiva beteendeförändringar genom att förstå och acceptera konsekvenserna av sina val.

Fjärrteam-aktivitet

Remote Team Activity

Fjärrteam-aktivitet

Om ditt team inte kan vara i samma stad eller samma fysiska utrymme prova online versionen av denna aktivitet som utformats speciellt för fjärrteam. Det är ett bra sätt att engagera, motivera och ansluta ett team av människor som arbetar på distans. Med hjälp av online-konferenser kommer våra skickliga kontaktpersoner att finnas där för att vägleda dina deltagare genom hela upplevelsen. Hör av er för att ta reda på hur vi kan anpassa den här upplevelsen för ditt fjärrteam.

Request a Quote