Puppet Masters

Puppet Masters är en kreativ teambyggande aktivitet. Teamen använder lagarbete för att konstruera och styra gigantiska dockor så att de utför enkla mänskliga rörelser.

2 - 3.5 timmar
Inomhus och utomhus
Samverkande
15 - Obegränsade

Om

I Puppet Masters samlar teamen kit och rekvisita. Sedan undersöker och diskuterar de bygginstruktionerna. De delas in i undergrupper för att slutföra de olika delarna av dockan. Marionetten monteras, kontroller fastsätts och dockan dekoreras. Sedan ställer teamen marionetten med de 9 kontrollerna och arbetar tillsammans för att utföra enkla, mänskliga rörelser.

Teamen måste på ett intelligent sätt bryta ner varje, till synes grundläggande uppgift, i uppnåeliga steg. För att lyckas måste varje team bli ett 'nervcentrum' som styr en myriad av rörelser för att imponera på kollegor med enkel prestanda.

Inlärningsresultat

Puppet Masters är en innovativ, teambyggande aktivitet som kräver att alla individer deltar i strategi och projektering, både vid konstruktionen av marionetten och när det gäller att styra den. Det uppmuntrar angeläget teamarbete, kristallint kommunikationsprocessförbättring och operationell excellens för att styra marionetten till att utföra mänskliga rörelser. Men det är inte bara allvarligt lagarbetesförbättring! Föreställ dig glädjen som sker när varje deltagare tar kontroll över en kroppsdel och försöker att efterlikna mänskliga rörelser som en promenad, att vinka eller en slängkyss. I finalen, fortsätter skratten då teamen ska få sin marionett att utföra en populär dans som Gangnam Style, nu släpper vi loss.

Request a Quote