Rat Trap

Bygg & anslut en serie av enorma apparater för att fånga råttan!

1 - 2 timmar
Inomhus
Samverkande
10 - Obegränsade

Om

Föreställ dig atmosfären när ditt team går in i en leksaksaffär full medgigantiska, stora byggbitar - en uppsättning av metall och plast komponenter, delar, skruvar och muttrar, redo att bygga mekaniska modeller med! Målet är att bygga en serie stora apparater som, när de placeras i rätt sekvens, utför en fantastisk kedjereaktion av händelser där varje del utlöser nästa på ett

otroligt sätt. Utförandet av varje del av planen måste fungera perfekt för att skapa en dominoeffekt med de andra teamen som arbetar mot samma mål. Om teamen får allt rätt, utlöses den sista pusselbiten vilket i sin tur innebär att en vikt faller och råttan fångas (inte bokstavligen).

Inlärningsresultat

Rat Trap är en teambyggande aktivitet där grupperna samarbeta för att nå ett gemensamt mål. I stället för att ledas av instruktioner, använder teamen sin egen uppfinningsrikedom för att räkna ut vad som tillhör var och vem som gör vad. Detta innebär att slutresultatet är en perfekt representation av deras strävan, genialitet och kommunikation. I Rat Trap behöver teamen vara medvetna om helhetsbilden, då varje del av strukturen måste byggas på rätt sätt och placeras i rätt position för att allt ska fungera. Att arbeta inom en tidsram innebär att bra kommunikation mellan lagen är nödvändigt för att uppnå för sömlös integrering av alla teamens insats, vilket leder till framgång i en spektakulär final.

Request a Quote