Time to Talk

Roligt flexibelt engagemangsverktyg

15 minuter - 1 timme
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
3 - Obegränsade

Om

Time to Talk är det perfekta verktyget för att starta spontana konversationer och krydda till ditt möte, oavsett om det är online eller offline. Efter en kort onboarding beger sig varje deltagare in i ett breakout-rum och går med i spelet via sin mobiltelefon eller stationära dator. Time to Talk är ett direkt tillgängligt webbläsarbaserat spel som inte kräver någon appnedladdning. Energin höjs in när plattformen slumpmässigt väljer en högtalare som måste utföra en anpassad utmaning på en viss tid. Om de känner sig modiga nog kan deltagarna välja att öka svårigheten på sin utmaning och lägga till lite mer krydda. När tiden har gått erbjuder de andra deltagarna feedback till talaren. Spelet fortsätter sedan med att någon annan tar sig an utmaningen. Aktiviteten fortsätter tills alla har haft en tur i heta stolen!

Inlärningsresultat

Time to Talk är utformad för att tända gnistan för konversationer och hjälpa deltagare låsa upp spontanitet och kreativitet. Time to Talk ger varje deltagare en likvärdig röst och skapar ett inkluderande utrymme där alla kan bidra med sitt eget perspektiv. Aktiviteten erbjuder rätt inställning för att vårda en feedbackkultur och för aktivt lyssnande. Som ett resultat skapar det ett band mellan deltagare som ökar motivationen, engagemanget och stärker företagskulturen.

Time to Talk är helt anpassningsbart efter dina krav. Välj aktivitetens totala varaktighet, antalet rundor och den tidsram som ges till varje talare. Konkurrenskraftig eller samarbetsinriktad? Välj en informell nätverksaktivitet som väcker roliga konversationer. Eller, ha ditt skräddarsydda inlärningsinnehåll inbäddat i Time to Talk för en mer seriös resultatbaserad aktivitet.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us