World Outside Your Window

Engagera dig i din lokala miljö

1 - 9 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
4 - Obegränsade

Om

World Outside Your Window är en teknikbaserad teambuilding aktivitet som uppmuntrar spelare att utforska sin lokala miljö. Individer utför uppgifterna på egen hand och ansluter sedan till sitt team antingen virtuellt eller i person för att dela sina resultat. Ett lags poäng är summan av lagmedlemmarnas poäng, så allas bidrag räknas!

Spelskärmen är indelad i 4 typer av miljöer. Varje dag utför spelarna fyra uppgifter. Varje dag väljer spelarna en miljö och utför de 3 uppgifterna i den miljön. De slutför också den slumpmässiga goda gärningen som kräver att de utför en god gärning mot en annan person.

.

Genom att försöka sig på en uppgift får spelarna tokens. Dessa tokens kan användas för att öka sina egna poäng eller, ges till andra lagmedlemmar för att avslöja bonusuppgifter och därmed öka lagets totala poäng.

Inlärningsresultat

World Outside Your Window är utformad för att få deltagare att utforska och upptäcka sin lokala miljö, samt att engagera sig i den på ett nytt sätt. Det smart utformade bonussystemet uppmuntrar samarbete eftersom dessa stärker lagarbete positivt. Genom att dela med sig av sina erfarenheter och lyssna och reflektera över andras möten knyter de an som ett team. Deltagarna blir mer medvetna, mer närvarande och har en bättre förståelse om hur de har en roll i ett gemensamt mål. I takt med att teamet anknyter sig ökar den individuella motivationen och engagemanget i deras ultimata gemensamma strävan att bli det vinnande laget.

Företagets sociala ansvarstagande

Varje dag utför deltagarna en god gärning mot en annan person. Dessa handlingar uppmuntrar individer att vara ansvariga för att de fullgör en slags medborgerliga plikt och sprider medvetenhet om hur en liten handling kan påverka hela samhället.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us