Drone Control

Flyg en drönare genom koreograferade hinder.

1 - 1.5 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
8 - Obegränsade

Om

Drone Control är en aktiv team-building övning. Teamen måste noggrant manövrera sina drönare genom 8 "konstgjorda" hinder mellan start och mål. Lagen börjar med att tolka de 8 illustrerade hinderkorten som varierar i komplexitet. Teamen tolkar och planerar genomförandet av de koreograferade dragen, vem som går vart, när och vem som gör vad. Varje person ges en möjlighet att flyga drönaren. Lagen övar på att finslipa sina drag innan de deltar i det sista tidsbegränsade loppet. Det vinnande laget är det som använder varje spelares egenskaper och samordnar rörelser med smidighet.

Inlärningsresultat

Drone kontroll är ett roligt och kreativt sätt att utveckla team med hjälp av teknik. Under hela övningen måste lagen söka efter fysiska effektivitetsvinster för att minska tiden för varje försök. För att koreografera och reformera nya hinder krävs innovativt tänkande och detta erbjuder ofta upplysande resultat. Utmaningen kräver att deltagarna ständigt anpassar sig till förändrade roller och är den perfekta metaforen för flexibelt lagarbete. Drone Control är roligt men också en komplex, strategisk, planeringsövning som kräver totalt deltagande utan att deltagarna känner sig utsatta. Den extra tidspressen upprätthåller ett konkurrenskraftigt men säkert sammanhang för att utforska teamdynamiken och förstärker positiva arbetsvärden i teamet.

Team Assessment Tool Logo

Verktyg för teamutvärdering

Denna produkt är idealisk för en guidad debrief efter händelsen. För att förbättra inlärningen och göra denna aktivitet ännu mer meningsfull avsluta din upplevelse med vår unika specialbyggda app. En anpassad debrief med Verktyg för teamutvärdering kommer att ge varaktiga resultat och kvantifierbar avkastning, främja teamsammanhållning, individuell personlig tillväxt, kompetensutveckling och därigenom driva prestanda. Få mer informationContact Us