Summit Challenge Online

Sträva efter toppen

1 - 1.5 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig
4 - Obegränsade

Om

Teamen guidas av en specialbyggd app och de spelar rollen som ett expeditionsteam på en resa som har flera nivåer. Roliga och engagerande utmaningar ger lagen poäng och flyttar dem upp genom de olika nivåerna – de olika rollerna som Klättrare och Expeditionsledaren måste kombinera sin information och instruktioner. Det ultimata målet är att bege sig från baslägret till toppen framgångsrikt - och ta ett teamfoto "på toppen" när ni firar. Summit Challenge kan anpassas för att inkludera företagsbudskad.

Inlärningsresultat

Att ta på sig rollen som ett virtuellt Expedition-team i rolig men tidspressad simulering hjälper team att utforska de nya reglerna för engagemang och bli mer effektiva virtuella teamspelare. Effektiv kommunikation, snabbt beslutsfattande och strategisk planering runt risk vs belöning är också viktiga inlärningsresultat. Den gemensamma distansupplevelsen av kreativitet och ett team fokuserar på det slutliga målet – toppen, är en erfarenhetsmässig upplevelse som är direkt överförbar till arbetsteam.

Företagets sociala ansvarstagande

Fråga oss om den kraftfulla CSR-komponenten som vi kan lägga till i din Summit Challenge-aktivitet.

Related Testimonial

Haluan ilmaista tiimillenne vilpittömät kiitokseni siitä, että olette olleet AllianzGI AP Retail -tiimin tukena ja järjestäneet heille niin energisen ja upean Summit Challenge -tiimiaktiviteetin.

Vivian Tuan
Asia Pax, Allianz

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us