Bean Around The World

Konkurransspel som är baserat på kaffehandel

1.5 - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
12 - Obegränsade

Om

I Bean Around the World utmaningen, tar teamen rollen som kaffehandlare för att tillhandahålla leveranskedjan från producent till försäljning, och slutligen till den ständigt ombytliga konsumenten. Teamen tjänar pengar genom att köpa kaffe från leverantörerna, byteshandla med andra syndikat och sedan sälja kaffeblandningar till kunden med vinst!

Från Kenya till Karibien, och från Brasilien till Borneo, för att lyckas i kaffe branschen behöver du utmärkta marknadsundersökningar och en fantastisk service i kombination med förmågan att reagera snabbt på ständigt föränderliga konsumenttrender och smaker. Teamen köper och säljer för att maximera sin belöning, samtidigt som de upplever båda sidorna av kundekvationen. Spelet tar plats under en period på 3 år och vinnarna är de som har mest pengar i slutet av det tredje året..


Inlärningsresultat

Bean Around the World är ett konkurrenskraftigt teamspel som fokuserar på frågor såsom kortsiktig framgång kontra långsiktiga strategier, riskhantering och win-win förhandling. Detta erfarenhetsaffärs spel är omsorgsfullt konstruerat för att bryta ner silomentaliteten och säkerställa samarbete mellan grupper som arbetar mot ett gemensamt mål.

Deltagarna upplever förändrade marknadskrafterna, bygger försörjningskedjor och utvecklar sin förståelse för kundbehov. Det betonar vikten av informationsinsamling, adaptivt beteende och att förstå marknaden och råvaruvärdena..

Related Testimonial

Bean Around the World är innovativt, engagerande och så underhållande. Catalyst investerar verkligen och går fullt ut i sina engagemang - det är det som gör dem unika. Idén att bra lagarbete är lika med framgång är inte ny, men Catalyst skapar en miljö där denna teoretiska kunskap blir verklighet, mycket snabbare.

TomTom

Contact Us