Blockbusters

Skapa en uppseendeväckande filmtrailer som belyser viktiga budskap

2 - 4 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
8 - Obegränsade

Om

I Blockbusters förses varje team med en guide som förklarar de tekniska aspekterna av att skapa en filmtrailer, massa rekvisita och en surfplatta. Surfplattan har en digital mall som har fasta element; soundtrack, media platshållare (som de måste filma eller hitta), liksom tomma titlar som de måste inkludera i manuskriptet. Detta innebär att videon är av hög kvalitet och ser professionell ut.

Utmaningen är att göra filmen relevant och de kommer att upptäcka att detta kräver eftertanke, planering och expertgenomförande samt att deltagarna tror på sig själva! Varje team får ett personligt tema och detta garanterar gott om variation när det kommer till slutet av aktiviteten och filmvisningen.

Inlärningsresultat

Blockbusters utmanar deltagarna att översätta företags-affärsmeddelanden i dynamiska, uppseendeväckande filmtrailers som är tydliga och fångar essensen av de aktuella frågorna. Blockbusters speglar den verkliga filmskapandevärlden med intensiva tidsramar, höga förväntningar och krav om att producera.

Deltagarna lär sig att klarhet & fokus hjälper den kreativa processen och gör utförandet av en komplex uppgift mycket enklare. De många olika roller; tekniska, skrivande och skådespelarroller som kräver en stor mångfald av färdigheter och personligheter och team måste hantera sina mänskliga resurser därefter. Ibland måste roller fyllas även då det inte finns någon uppenbar person med styrka som matchar uppgiften.

Våra team var utmanade i sitt kreativa tänkande när de tacklade denna intressanta och ändå komplexa utmaning. Att ha det slutgiltiga resultatet fångat på video betonade skillnaderna inom lagen och förstärkte våra företagsvärderingar.

Coca Cola

Request a Quote