Blockbusters - Remote

Skapa en filmtrailer med ditt fjärrteam

1.5 - 3 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
4 - Obegränsade

Om

BlockBusters Remote utmanar deltagarna att förvanda företagets affärsbudskap, kärnvärden eller varumärke till dynamiska, uppmärksamhetsfångande filmtrailers. Efter en kort gruppgenomgång via Zoom, delas teamet in i 3-5 personer in i utbrytargrupper. Tillsammans brainstormar teamet fram en handling för sin film. De producerar en storyboard med 6-10 scener och väljer ett ljudspår. Teamen måste sedan fånga scenerna på sina telefoner eller tabletter och ladda upp dem. Våra redaktörer mottar dem i realtid och under ledning från teamet montera de sin Oscar vinnande film.

Inlärningsresultat

deltagarna lär sig att med rätt tillvägagångssätt är fysisk separation är inget hinder för meningsfullt samarbete och högkvalitativa resultat. Varje team måste använda förtänksamhet, planering och expertutförande för att se till att deras storyboard är temarelevant. Deltagarna stiger utanför sin komfortzon, agerar, skriver manus och filmar. De jonglerar flera olika roller. Varje person ansvarar för att producera sin del och se till att tidsgränser och kvalitetsnormer uppfylls. Kommunikationsförmågan förbättras då de samarbetar med gruppmedlemmar och evenemangsförmedlare för att säkerställa att redigeringen av deras film är vad de föreställt sig.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us