Building A Dream

Bygg en cykel & hjälp ett barn i nöd

2 - 3 timmar
Inomhus och utomhus
Samverkande
24 - 200

Om

Teamen löser roliga och aktiva problemlösningsutmaningar och pussel för att ”vinna” verktyg och cykeldelar till sitt lag. När lagen har tillräckligt med resurser börjar den utmanande uppgiften att tillsammans skapa en effektiv monteringsprocess för att producera en mängd olika cyklar inom en begränsad tid. Stränga kvalitetskrav är ställda med en formell kvalitetsinspektion.

Då tiden nästan är slut, tar teamen med sin cykel till en startlinje och förbereder sig för att presentera sina produkter och en kort reklam som de framför inför de andra lagen som representerar deras kunder.

Inlärningsresultat

En extraordinär lagtävling som skapar effektfull inlärning och varaktiga, gemensamma minnen. Lagen lär sig att istället för konkurrera med andra lag, samarbeta - dela utrustning, verktyg, bästa praxis, kompetens och resurser - de utvecklar ett kollektivt mål att producera det maximala antalet cyklar från tillgängliga resurser.

Företagets sociala ansvarstagande

Färdiga cyklar doneras till ett utvalt barnhem för att tillföra glädje för barnen och tillfredsställelse för deltagarna.

Related Testimonial

Vår personal insåg snabbt denna aktivitet hade en riktig knock-on effekt. De tillämpade sig själva att uppnå ett utmärkt resultat på en begränsad tid. Alla log och var glada över att de hade gjort en skillnad

AIA Group

Request a Quote