CSI La Hacienda

En mystisk 3D deckare

1.5 - 2 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
4 - Obegränsade

Om

CSI La Hacienda är en uppslukande 360 deckarbaserad teambuilding-aktivitet där team vässar sitt deduktiva resonemang och samarbetsbeslut. Teamen samarbetar ansikte mot ansikte för att försöka lösa mysteriet med Roberto Gonzalez död i hans Hacienda. Med hjälp av en mycket väl förberedd detektivportfölj, levande bevis och en hjälpsam webbaserad 360 Virtual Touring Platform utforskar team Hacienda och löser mysteriet i familjen Gonzalez Hacienda.

Spelappen presenterar gåtor och utmaningar. Lagen anger in sina svar i spelappen. Deras lösningar låser upp tips som hjälper dem att lösa mysteriet. När de rör sig genom varje rum i Hacienda hittar de föremål som hjälper dem i deras strävan. Under resans gång använder teamen deduktivt resonemang och teamkonsensus för att eliminera misstänkta. Det lag som svarar exakt på gåtorna och utmanar snabbast kommer att upptäcka sanningen och i slutändan vinna.

Inlärningsresultat

Deltagarna i CSI La Hacienda använder noggrann observation för att skaffa information. Med hjälp av effektiv kommunikation förmedlar de sina resultat till teamet. Kritiskt tänkande och reflektion hjälper team att analysera och tolka fakta. För att nå konsensus måste team använda deduktivt resonemang och debatt när de hanterar individuella tolkningar och motsvarande åsikter. Under tidspress kommer de team som löser mysteriet att använda alternativt tänkande och fatta beslut tillsammans. Detta spel utmanar och utvecklar laganknytning och samarbete.

Contact Us