Escape the Blizzard

Ett flyktspel med överlevnadstema.

1 - 3 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
8 - Obegränsade

Om

Escape the Blizzard börjar på ett teamträningscenter, där lagen har till uppgift att lära sig överlevnadsfärdigheter som kan komma till nytta i dagens destruktiva vädermönster. Med hjälp av vår appbaserade teknik kommer lagen att lära sig, öva och tävla ansikte mot ansikte i flera utmaningar med överlevnadsfärdighetstema genom trivia och foto- och videoinlämning. Zoner inkluderar navigering, skydd, knutar, bränder, djurmedvetenhet, vattenfiltrering, signalering, första hjälpen och mat. Det finns för många zoner för ett lag att slutföra.

Plötsligt avbryts träningen av en inkommande stormvarning. På bara 30 minuter kommer hela regionen att drabbas av en storm som förväntas pågå i veckor, kanske månader.

För att överleva måste teamen samarbeta som en grupp och sätta sina nya färdigheter på prov för att få tillgång de verkliga överlevnadsverktygen som har låsts in i en låda. Det slutliga testet inkluderar målnoggrannhet, en första hjälpen bårutmaning, dechiffrera morsekod, skyddsbyggnad och mer. Genom att slutföra utmaningarna korrekt kan de låsa upp lådan för att ge dem rätt verktyg för att överleva snöstormen. Laget som arbetar tillsammans överlever tillsammans.

Inlärningsresultat

Escape the Blizzard har utformats speciellt för att teammedlemmar ska samarbeta i person. Med en final i escape room-stil ser vi team och individer utforska rolldelegering och uppmuntra gruppdiskussioner om styrkor och svagheter i färdighetsuppsättningar. Team måste lösa problem, prestera och lyckas i en rolig "tidspressad" miljö.

Träningszonerna är inriktade på verkliga grundläggande överlevnadsfärdigheter, spelarna kommer att slutföra spelet med ökad kunskap om att överleva i vildmarken.

Det uppslukande temat och engagerande utmaningar främjar diskussion som ger möjlighet till berättande av tidigare erfarenheter, vilket skapar utrymme för teammedlemmar att lära känna varandra på en ny och genuin nivå.

Contact Us