Escape the Maze

Actionpackad, GPS-utlöst escape-spår som utmanar teamen att pussla i hop sin väg tillbaka till verkligheten.

1 - 3 timmar
Utomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
8 - Obegränsade

Om

Teamen navigerar en 'verklig' äventyrsbana för att undkomma en 'virtuell värld' som speglas på deras surfplattas interface. Beväpnade med ett 'Action Pack' full av viktiga prylar och grejer måste deltagarna tyda ledtrådar för att ta sig igenom ett antal spelsektorer och virtuella checkpoints. Varje sektor är specifikt utformad för att testa gruppdynamiken och utmana deltagarnas förmåga att kommunicera effektivt när de är på flykt.

När teamen tävlar mot varandra över verklighetstrogen terräng mot GPS utlösta kontrollpunkter, avslöjas gradvis ytterligare pussel, gåtor och dolda kontrollpunkter som hjälper deltagarna att nå slutet på Escape the Maze. Svaren och valen som teamen gör öppnar hemliga, alternativa vägar och ”genvägar” för de som är skarpsinniga och ”lömska variationer” för de som inte så lyckligt lottade! Med ett val av resurser och hjälpmedel som faktiskt påverkar hur de går vidare, har varje beslut en konsekvens.

Inlärningsresultat

Ett interaktivt äventyr i snabbt tempo som tar plats i en virtuell värld. Problemlösning är bara början, teamet måste arbeta tillsammans och delta i lagarbete medan de fattar viktiga beslut under tryck, bygger förtroende, utvecklar ledarskap och lär sig av erfarenheten. Escape the Maze kan presenteras som en konkurrenskraftig övning där ansvar, kommunikation och tidsplanering är väldigt viktigt. För ett kollaborativt inlärningsresultat kan teamen närma sig sektorerna samtidigt, dela med sig av lärandet från både framgångar och misslyckande då de tar sig framåt genom att använda in-app meddelandena. I båda scenarierna måste teamen arbeta tillsammans i slutet för att överleva.

Related Testimonial

Vår millenniegenerationspersonal engagerades genast i att arbeta genom de mångfasetterade pusslen. En praktisk förbättring av deras effektiva kommunikation, gruppdynamik, nytänkande och problemlösningsfärdigheter.

Momo

Team Assessment Tool Logo

Verktyg för teamutvärdering

Denna produkt är idealisk för en guidad debrief efter händelsen. För att förbättra inlärningen och göra denna aktivitet ännu mer meningsfull avsluta din upplevelse med vår unika specialbyggda app. En anpassad debrief med Verktyg för teamutvärdering kommer att ge varaktiga resultat och kvantifierbar avkastning, främja teamsammanhållning, individuell personlig tillväxt, kompetensutveckling och därigenom driva prestanda. Få mer informationContact Us