FreshBiz

På mindre än 3 timmar lär sig lagen att spela smartare när det gäller affärer!

2 - 3 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
4 - Obegränsade

Om

Ge dig själv och ditt team en fullständig uppdatering när det gäller lagarbete, innovation, kreativitet, ledarskap och mycket mer. FreshBiz spelbaserade workshops är roliga och insiktsfulla, och enligt tusentals av våra globala deltagare har FreshBiz en varaktig effekt när det gäller att genererar möjligheter, zooma ut, och skapa smartare partnerskap.

FreshBiz är ett spel som i grunden förändrar hur deltagarna spelar med sin verksamhet och sitt liv genom att simulera och sedan introducera nya kreativa metoder för företagstänkande och problemlösning för att uppnå de viktigaste målen.

I den spelbaserad inlärningen följer deltagarna med på ett uppdrag genom spelet för att vinna, samtidigt som deltagarna lär sig mer, får förståelse och strategier som inte bara hjälper dem att uppnå målen i spelet, men också att utmärka sig i det verkliga livet.

Inlärningsresultat

Insikter som nås under spelet varar långt in i framtiden. Enligt deltagarna har detta spelet effekt på dem för resten av livet. Det finns en skillnad mellan förändring och omvandling. Arbeta hårdare, göra mindre, spendera mer tid annars, etc. är förändring, medan transformation genom FreshBiz är vad som skiftar din paradigm helt och hållet och erbjuder dig möjligheten att engagera dig i affärer, relationer och livet på ett helt nytt sätt.

I FreshBiz utmanas deltagarna att överväga sina personliga mönster, trossystem och vanor och om dessa verkligen fungerar. Spelet är baserat på utveckling av tankemönster för att lösa affärsproblem som kräver att deltagarna generera, identifiera och hävstångsmöjligheter.

Related Testimonial

Thanks for a fun and insightful game! The best testimony to its effectiveness is that those that participated want to play it again and those that missed out regretted not being there!

Imbi Loomets
Fortum Eesti OÜ

Contact Us