Global Innovation Game - Digital

Skapa nya idéer tillsammans som ett team i en samarbetsinriktad, kreativ och avlägsen miljö.

1 - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
6 - Obegränsade

Om

Team ansluter via ett digitalt konferensverktyg och loggar in på Global Innovation Game. Webbplatsen ger varje spelare en hand full med interaktiva spelkort. Varje spelarhand har samma blandning med Objekt, Tech & Data kort. Uppdraget är att upptäcka ett revolutionerande Smart Object, Service eller Tool, spelare "klickar och drar" sina färgkodade kort i kombinationer för att hjälpas åt att nå målet. Senare, i mindre grupper, brainstormar teamen och delar begrepp, slutligen beslutar de vilken idé de kommer att presentera. De samarbetar för att skapa en kort, övertygande presentation och visar sedan upp den för de andra lagen likt en ”Dragons den” presentation.

Inlärningsresultat

Global Innovation Game främjar idéskapande och kreativt tänkande inom avlägsna team. Den intelligenta men okomplicerade spelmatrisen engagerar omedelbart deltagarna och cementerar en inkluderande atmosfär. Vikten av tydlig kommunikation och aktivt lyssnande förstärks i takt med att deltagarna utmanas för att se hur öppen, flytande idésättning kan leda till innovation. Att välja och utveckla en presentation bygger på samarbete, beslutsfattande och teamdynamik. Global Innovation Game kan anpassas efter ditt innehåll. Denna mycket relevanta virtuella teambuilding aktiviteten erbjuder en mycket lösning för "Zoom Trötthet"!

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us