Global Innovation Game - Digital

Skapa nya idéer tillsammans som ett team i en samarbetsinriktad, kreativ och avlägsen miljö.

1 - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
6 - Obegränsade

Om

Team ansluter via ett digitalt konferensverktyg och loggar in på Global Innovation Game. Webbplatsen ger varje spelare en hand full med interaktiva spelkort. Varje spelarhand har samma blandning med Objekt, Tech & Data kort. Uppdraget är att upptäcka ett revolutionerande Smart Object, Service eller Tool, spelare "klickar och drar" sina färgkodade kort i kombinationer för att hjälpas åt att nå målet. Senare, i mindre grupper, brainstormar teamen och delar begrepp, slutligen beslutar de vilken idé de kommer att presentera. De samarbetar för att skapa en kort, övertygande presentation och visar sedan upp den för de andra lagen likt en ”Dragons den” presentation.

Inlärningsresultat

Global Innovation Game främjar idéskapande och kreativt tänkande inom avlägsna team. Den intelligenta men okomplicerade spelmatrisen engagerar omedelbart deltagarna och cementerar en inkluderande atmosfär. Vikten av tydlig kommunikation och aktivt lyssnande förstärks i takt med att deltagarna utmanas för att se hur öppen, flytande idésättning kan leda till innovation. Att välja och utveckla en presentation bygger på samarbete, beslutsfattande och teamdynamik. Global Innovation Game kan anpassas efter ditt innehåll. Denna mycket relevanta virtuella teambuilding aktiviteten erbjuder en mycket lösning för "Zoom Trötthet"!

Fjärrteam-aktivitet

Remote Team Activity

Fjärrteam-aktivitet

Om ditt team inte kan vara i samma stad eller samma fysiska utrymme prova online versionen av denna aktivitet som utformats speciellt för fjärrteam. Det är ett bra sätt att engagera, motivera och ansluta ett team av människor som arbetar på distans. Med hjälp av online-konferenser kommer våra skickliga kontaktpersoner att finnas där för att vägleda dina deltagare genom hela upplevelsen. Hör av er för att ta reda på hur vi kan anpassa den här upplevelsen för ditt fjärrteam.

Request a Quote