Global Festival Game

Sommar musikfestivalsunderhållning!

1 - 2 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
12 - Obegränsade

Om

Teamen representerar en grupp vänner som går på en sommarens musikfestival. Spel-appen guidar team mot GPS-lokaliserade "scener" placerade runt festivalen. Den globala festivalplatsen har 7 olika musikscener vardera med en annan musikgenre. När de anländer vid varje scen utlöser appen en mängd olika utmaningar, de löser gåtor, tar foton och videor av "festivalögonblick” och undersöker också fakta på festivalens webbplats. Laget med flest poäng i slutet, vinner.

Inlärningsresultat

Global Festival Game väcker minnen och samtal i team som utvecklar anknytningar. Spelstadierna uppmuntrar deltagarna att granska och förbättra sina problemlösningsfärdigheter och processer. Genom att lära sig att samla in och kommunicera informationen effektivt ser de resultaten på sin förbättring när de får poäng för sitt team och kunskap om musikindustrin. Begränsad tid och resurser sätter teamdynamiken på prov och utmanar dem att vara kreativa och leta efter möjligheter. Varje zon tillåter tilldelning av uppgifter till specifika lagmedlemmar, så att de kan använda sina specifika styrkor till lagets övergripande fördel.

Related Testimonial

Tack till alla samarbetspartners som gjorde Global Festival Game till en perfekt succé. Efter 2 år av försakelse var vår personal efterfrågad och den extremt positiva feedbacken bekräftar att de verkligen inte blev besvikna.

Francoise Lacroix
ASL Airlines Belgium

together apartDistans - Hybrid - Multilokalisering

Den här aktiviteten har utformats för personliga, distans, hybrid och multilokaliserade team. Om ditt team arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder, fråga oss om distans- eller hybridversionen av denna aktivitet. Hör av dig för information om hur vi kan anpassa den här upplevelsen specifikt för ditt team

Contact Us