Go Give

Ha kul samtidigt som ni deltar i välgörenhet med Go Team- den ultimata CSR teambyggande aktiviteten.

1 - 3 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
8 - Obegränsade

Om

Med hjälp av en surfplatta och Go Team appen ser teamen kontrollpunkter där de väljer ett välgörenhetsprojekt. Den unika Go Team pilen guidar teamen till den waypoint de valt. Vid ankomsten arbetar deltagarna tillsammans för att slutföra GPS-utlösta utmaningar, bland annat frågor, kryptiska ledtrådar, fotografiska kriterier och tidsuppgifter. Framgång leder till att teamen kan påverka deras valda projekt. Teamen flyttar sedan vidare till enannan destination och en annan utmaning.

Uppdateringar, feedback och poäng hålls i realtid samtidigt som teamen rör sig genom välgörenhetsloppet. Tillbaka på hemmabas är varje team övervakat och kan få bonusuppdrag vid nyckelpunkter i äventyret som kan leda till mer välgörenhet till projekt. Go Teams kreativa plattform vänder sig till alla förmågor och terrängtyper. Go Team deltagarna kan utmanas att ta sig an livfulla städer, grova vägar, skogsområden eller kanske även vattendrag..

Applikationerna för Go Team - Go Ge är gränslösa - medarbetarnas engagemang, personalutbildning, produktlanseringar, marknadsföring och kampanjer, riktlinjer eller feedback-insamling. Se mer av din konferens plats, utforska specifika lärandemål, ha roligt och ge ditt team energi samtidigt som de påverkar människors liv, världen över..

Inlärningsresultat

Go Team - Go Give genererar vänlig konkurrens mellan teamen, och främjar samtidigt samarbetet i hela gruppen då de arbetar mot ett gemensamt mål - välgörenhet!

Företagets sociala ansvarstagande

Föreställ dig att varje gång du deltagit i ett företags teambyggande aktiviteter har ett hungrigt mottagit en måltid ... någon fick tillgång till livräddande vatten ... eller ett träd blev planterat ....

B1G1 är ett socialt företag och icke-vinstdrivande organisation med uppdrag att skapa en värld som är full av välgörenhet. Till skillnad från konventionella välgörenhetsmodeller hjälper B1G1 små och medelstora företag att uppnå mer sociala effekter genom att inkludera välgörenhet i sin dagliga verksamhet för att skapa unika Giving Stories. Varje affärstransaktion (och som ett resultat, dina vardagliga aktiviteter) kan påverka liv med från så lite som bara 1 krona.

Go Team – Go Give integreras sömlöst med B1G1 välgörenhetsprojekt. Före evenemanget hjälpa vi dig att välja ett B1G1 projekt för ditt team att skänka till och utifrån önskade inlärningsresultat utveckla ett spår och en rad utmaningar som passar din grupp.

Related Testimonial

Vi hade jätte roligt under Go Give. Go Teamaktiviteten var rolig och resulterade i många skratt. Det känns som att vi alla lärde känna varandras styrkor lite mer, vilket är bra. Det bästa var överlägset möjligheten att ge till välgörenhet tillsammans. Jag rekomenderar Go Give högt.

Cervello

Contact Us