Haka Action - Remote

Uppfriskande online aggregat

10 - 30 minuter
Inomhus
Samverkande
6 - Obegränsade

Om

Värm upp många sett armar, halsar, ansiktsmuskler, tungor, röster och anslut online för att lätta stämningen innan mötet, under konferensen eller bara för att ha kul med ditt team. Haka är Maori krigarnas mäktiga krigsrop vars syfte är att visa styrka och beredskap. Det utförs också för att fira speciella tillfällen eller för att välkomna viktiga gäster.

Din grupp guidas "online" av våra energiska ledare som introducerar ord, betydelser och rörelser från Haka innan de hjälper er att samordna ansträngningarna i en spännande grupp presentation. Inslag av konkurrens kan introduceras för en ännu kraftfullare och om möjligt, engagerande upplevelse. Är du redo att stiga utanför din komfortzon och växa med ditt team?

Inlärningsresultat

Distansmöten kan ofta kännas obekväma om de inte inleds med en "uppvärmnings" aktivitet för att lätta stämningen och ansluta deltagarna. Haka Action är utmärkt introduktions aktivitet som tillåter alla deltagare att fysiskt engagera sig på sin egen nivå samtidigt som de känner sig bekväma. I Haka Action uppmuntras deltagarna att släppa sina hämningar och ha en öppen attityd. I denna stödjande delade miljö kan deltagarna släppa loss i kreativa och känsloladdade uttryck. Haka Action gör så att deltagarna känner sig fräscha och stärkta, förenade i gemensamma erfarenheter och motiverade att möta sina utmaningar.

Contact Us