Harmonica Harmony

En munspelsjamsession med massdeltagande

30 minuter - 1.5 timmar
Inomhus och utomhus
Samverkande
50 - Obegränsade

Om

Bluesmunspelet med ett ljud som påminner om södern är mer än bara ett musikinstrument. I Harmonica Harmonyguidas deltagarna genom en serie roliga övningar som kulminerar i en massmunspeljam- session som kommer att blåsa bort nedstämdheten och kommas och bli ihågkommen länge.

Lagen introduceras till sina instrument med hjälp av andningsövningar för sedan gå vidare till grunderna för bluesmunspel med en av världens bästa bluesmunspelsutövare. Snart spelar deltagarna blues tillsammans unisont och dunkar iväg bort med smittsamma rytmer som ett ohejdbar godståg som blixtsnabbt kör söderut genom Mississippis Delta.

Som ett billigt och muntert alternativ kan våra interna handledare stärka och vitalisera din grupp medan de vägleder dem genom en rad aktiviteter och använder noter för att lära dem att harmonisera och spela blues på ett enkelt men effektivt sätt.


Inlärningsresultat

Harmonica Harmony är en högenergisk erfarenhet, som bokstavligen blåser bort uppfattade begränsningar och bevisar att med lagarbete, god kommunikation och tro, är allt möjligt. Det förvandlar lag genom att tänja personliga gränser, öppna sinnen och föra individer tillsammans på ett unikt och övertygande sätt som man kommer att minnas länge. När de så småningom slår i bufferten blir laget stimulerade och upprymda - nu kan de spela blues.

Som ett minne av sessionen får gruppmedlemmarna ta sitt munspel med hem - dessa kan vara märkta med företagets logotyp eller konferenstemat.

Related Testimonial

Harmonica Harmony är verkligen en unik upplevelse. Det är den perfekta aktiviteten att öka energin i en stor grupp människor - med fantastiskt lagarbete, kan stor framgång kan uppnås .

Paul Sim, Design & Marketing Pte Ltd
Hewlett-Packard

Contact Us