Heroes of Troy - Online

Bygg ett mytologiskt drömlag

2 - 3 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig
12 - Obegränsade

Om

Heroes of Troy - Online är ett webbaserat strategiskt affärsspel utformat för lag som arbetar på distans. Deltagarna ansluter sig till spelet via ett videokonferensverktyg. Deltagarna kastas omedelbart in i en mytologisk värld i antiken strax före det berömda trojanska kriget. Temat är den välkända kärlekshistorien mellan Paris och Helen av Troja från den grekiska mytologin. Deltagarna följer med huvudpersonerna på deras flykt till Troja. Deras mål är att komma fram så snabbt som möjligt och med så många soldater i säkerhet innanför de trojanska väggarna. Teamen analyserar och diskutera information som i en bryta ut grupp. De bestämmer sig för den vinnande strategin, välj det bästa laget av hjältar och den optimala vägen till Troja. Situationer förändras under hela spelet och kräver att lagen tillämpar flexibelt tänkande, samarbete beslutsfattande under press av tid.

Inlärningsresultat

Heroes of Troy Online är ett roligt strategiskt spel som kräver samarbete, god kommunikation och taktiskt och strategiskt tänkande. Sporrade av det mytologiska temat, konkurrensutmaning och snabbats tid, teamen förbättrar och utvecklar färdigheter som är lämpliga att arbeta på distans. flexibel planering är ett måste då lag anpassar sig till ständigt föränderliga förhållanden. Heroes of Troy online kan användas som ett träningsredskap för fjärr team med utvärdering av lagarbete efteråt, eller som ett helt underhållande program med syfte att nätverka, umgås och integrera deltagare i en avslappnad atmosfär.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

Contact Us