Hole in One

Lagen utformar och bygger en golfbana av livsmedel de ger bort.

1.5 - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
18 - Obegränsade

Om

Golf har alltid varit en populär sport för affärsnätverkande, vare sig på fairway eller i konferensrummet. Vi förvandlade denna ärevördiga sporten till en rolig och engagerande miniversion, som ger alla möjlighet att engagera sig på ett meningsfullt sätt.

Med Hole in One arbetar deltagarna i team för att konstruera och bygga en utmanande minigolfbana som de så småningom kommer att spela i, i en konkurrenskraftig och rolig turnering. Lagen utforma sin kurs genom att använda material som de får. Utmaningen är att varje hål måste konstrueras på ett roligt sätt, utmanande och konceptuellt annorlunda. Varje lag kommer också att ansvara för att utforma och bygga sin egen putter som de kommer att använda i den sista turneringen där de spelar varje hål och räknar poäng.


Inlärningsresultat

Hole In One är en högenergisk aktivitet där alla är inblandade i alla aspekter från att svara på utmanande frågor, kreativ design och till att bygga banan och spela en runda. Kreativiteten och uppfinningsrikedom utlöses! Kommunikation och projektledning används när de utformar sin minigolfbana. Deltagarna har roligt och får lyckokänslor när de ger till välgörenhet!


Företagets sociala ansvarstagande

Efter teambuilding aktiviteten kommer maten att doneras till er valda lokala välgörenhet. Deltagarna kan bli ombedda att ta med mat till aktiviteten för donation eller alternativt konserverade och torra varor kan tillhandahållas i enlighet med önskad välgörenhetsbudget.


Related Testimonial

Everyone had fun creating their golf course and left feeling great because they were able to give together.

Cisco International

Contact Us