Impact Online

Vidta åtgärder för en hållbar framtid

1 - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
4 - Obegränsade

Om

Impact är en fjärrstyrd teambuilding aktivitet med fokus på de 17 målen för hållbar utveckling. Deltagarna spelar via ett konferensverktyg. Den specialdesignade appen vägleder team genom en rad engagerande uppgifter, var och en unikt relaterad till en av målen för hållbar utveckling. De 17 målen för hållbar utveckling är: (1) Ingen fattigdom, (2) Noll hunger, (3) God hälsa och välbefinnande, (4) Kvalitetsutbildning, (5) Jämställdhet, (6) Rent vatten och sanitet, (7) Prisvärd och ren energi, (8) Anständigt arbete och ekonomisk tillväxt , (9) Industri, innovation och infrastruktur, (10) Minska ojämlikhet, (11) Hållbara städer och samhällen, (12) Ansvarsfull konsumtion och produktion, (13) Klimatåtgärder, (14) Liv under vatten, (15) Liv på land, (16) Fred, rättvisa och starka institutioner, (17) Partnerskap för målen. Det finns kunskapsbaserade frågor, pussel, fotoutmaningar och mycket mer.

Inlärningsresultat

Framgångsrika team lär sig att arbeta effektivt tillsammans på en begränsad tid genom att kollektivt förstå spelet och utveckla en flexible teamstrategi. Team som kan utnyttja effektiva lyssningsfärdigheter och uttrycka sina åsikter tryggt med tydlig, koncis kommunikation kommer att klättra till toppen på listan. Individer kommer att lära sig att uppskatta sina egna styrkor och mångfalden av färdigheter hos andra i sitt team samtidigt som de lär sig hur de kan bidra till en större inverkan för en hållbar framtid.

Företagets sociala ansvarstagande

I den här aktiviteten kan ditt team påverka genom den givande organisationen B1G1. B1G1 har tre SDG-paket: Active Economy, Beautiful Society, Clean Earth, som tillsammans täcker var och en av de 17 målen för hållbar utveckling: Vi föreslår att en givande budget per team av 6 personer på cirka USD30.

remote team building

Team aktivitet på distans

Denna aktivitet har utformats för personer som arbetar på distans. Ditt team kanske arbetar hemifrån, på olika regionala kontor eller i olika länder! Älskar temat men vill delta i person eller via en hybridlösning? Hör av dig för att ta reda på hur vi kan anpassa den här aktiviteten för ditt team.

web or app

Webb- och appbaserade distans-teambuildingprogram

Visste du att vi erbjuder aktiviteter på både webben och appen? Fråga oss vilka distansprogram som passar din situation.

Contact Us