Need 4 Speed

Teamen lär sig processförbättring genom att kombinera ett virrvarr av modellbilar.

1 - 2 timmar
Inomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
10 - Obegränsade

Om

Deltagarna står framför ett virrvarr av modellkomponenter och de måste lägga i överväxeln för att montera en rad 'knäpp ihop' konceptbilar på rekordtid. Det är avgörande att optimera flödet för framgång då teamen utmanas att bilda ultra effektiva monteringslinjer och minska byggtiden med sekunder. Trycket intensifieras ytterligare med insikten att varje bil har sin egen specifika stil och extramaterial. Kvalitet är allt; slutresultatet från en Sedan till kommersiellt sportfordon måste uppfylla kraven för kundernas förväntningar. Hastighet belönas men små misstag kan resultera i att ett team sjunker ner på resultattavlan. Allt eftersom inlärningen fortskrider och varje steg är granskat flyttas fokus från enskilda teamresultat till att utbyta bästa praxis mellan teamen för att uppnå den bästa möjliga, sammanlagda produktionstiden. Det slutliga teamresultatet mäts mot tidigare deltagares ”topp resultat”.


Inlärningsresultat

I Need 4 Speed utforskar, övar och förstår teamen bästa praxis och processförbättringar i engagerande och praktiska sammanhang. Need 4 Speed visar tydligt hur processer kan förbättras om enhetliga metoder tillämpas och alla teammedlemmar tar ansvar för förändringarna och omsätter dem till handlingar. Det är en fantastisk plattform för att starta diskussion inom ramen för kul.Den uber coola designen och taktila karaktären av bilmodeller är garanterat att låta deltagarnas inre barn titta ut.

Related Testimonial

Bara ett snabbt meddelande för att säga tack för en fantastisk morgon - Jag har haft fantastisk feedback från alla som deltagit i Need 4 Speed och en hel del bra lärdomar togs med från aktiviteten .

McDonalds

Team Assessment Tool Logo

Verktyg för teamutvärdering

Denna produkt är idealisk för en guidad debrief efter händelsen. För att förbättra inlärningen och göra denna aktivitet ännu mer meningsfull avsluta din upplevelse med vår unika specialbyggda app. En anpassad debrief med Verktyg för teamutvärdering kommer att ge varaktiga resultat och kvantifierbar avkastning, främja teamsammanhållning, individuell personlig tillväxt, kompetensutveckling och därigenom driva prestanda. Få mer informationContact Us