The Phoenix Project

Hybrid team Phoenix Hunt

1 - 1.5 timmar
Inomhus och utomhus
Konkurrenskraftig / samverkande
4 - Obegränsade

Om

Phoenix-projektet är en hybridaktivitet som gör det möjligt för deltagare att samarbeta på plats med kollegor på avlägsna kontor eller hemifrån. Team arbetar för att hitta och låsa upp kontrollpunkter som gör det möjligt för dem att hitta 12 gyllene fjädrar och avslöja Fenixens boplatsen. Deltagarna på plats tar rollen som "Jägare" utomhus, guidade av en GPS-app. Deltagarna på basen eller de som arbetar hemifrån, är "Samlare" som arbetar genom skärmen med checkpoint-utmaningar. Framgångar leder till avslöjandet av ledtrådar, misslyckande kan kräva ytterligare investeringar av resurser. Endast genom att arbeta tillsammans kan laget slutföra sin resa och vinna poäng. Flexibla team som snabbt kan anpassa sig till olika situationer och kommunicera, oavsett situation eller roller, är garanterat det vinnande laget!

Inlärningsresultat

Phoenix-projektet är en rolig och engagerande teambyggande aktivitet. För framgång måste gruppmedlemmarna utveckla en flexibel samarbetsstrategi som utnyttjar de fysiska och virtuella fördelarna i sitt team. Teamdynamik och en förståelse för roller krävs för att samla in och dela information på ett effektivt sätt. Tiden är begränsad. För att avgöra hur man maximerar poäng utan att gå miste om att hämta alla guldfjädrar kräver tydlig kommunikation och samarbete. Phoneix Project är det perfekta programmet för att återansluta medarbetare som arbetar på kontor med många olika arbetsplatser.

physical distancing

Fysisk distansering

Denna aktivitet har utformats för att fastställa fysisk distanseringsriktlinjer. Vi har ändrat programmet för att undvika att spelmaterial och allmosor som måste skickas mellan deltagarna. Och, undvika allt där du måste vara för nära! Våra skickliga ledare kommer att vara där för att vägleda dina deltagare under hela upplevelsen. Medan de håller sig till socialt distanseringsprotokoll är varje deltagare engagerad och har en trevlig inlärningsupplevelse.

Ta kontakt för att ta reda på hur vi kan anpassa denna upplevelse med social distansering för ditt team.

Contact Us